Suport

Site-ul nostru , www.BuySale.ro , ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor sai de a posta anunturi cu expunere in toate judetele din Romania chiar si in afara tarii .

Pentru a posta corect un anunt va rugam sa urmariti cu atentie pasii de mai jos :

Contacteaza-ne online !

Contacteaza-ne pe Skype

Contacteaza-ne pe Yahoo Messanger

Contacteaza-ne pe email
 • Click pe butonul Adauga Anunt Gratuit din meniul principal .
 • Completati formularul cu datele dumneavoastra corecte si complete (Nume contact , Email / Repeta email , Parola / Repeta parola , Telefon,ETC ).
 • Precizati Categoria din care face parte anuntul dumneavoastra .
 • Judetul reprezinta locatia utilizatorului ce posteaza anuntul si a bunului/serviciului promovat .
 • Localitatea reprezinta locatia exacta a bunului/serviciului promovat .
 • Titlul trebuie sa reprezinte intrutocmai continutul anuntului .
 • Descrierea din chenarul Text trebuie sa fie concreta , obiectiva si sa reflecte intru totul bunul/serviciul pe care doriti sa-l promovati .
 • Atasati un Pret cat mai apropiat de valoarea reala a bunului / serviciului promovat , avand posibilitatea de a folosi atat lei cat si euro ca moneda .
 • Optional puteti atasa Fotografii ce reflecta bunul sau serviciul pe care doriti sa-l promovati
 • Spre final trebuie sa fiti deacord si sa Acceptati termenii si conditiile acestui site
 • Pentru a incheia cu success operatiunea de publicare a anuntului dumneavoastra trebuie sa apasati butonul Publica Anuntul Tau .
Nota : Dupa finalizarea anuntului veti primi pe adresa dumneavoastra de email un link pe care trebuie sa dati click pentru a activa anuntul . Anuntul va aparea pe site-ul www.BuySale.ro, in categoria din care face parte , dupa ce echipa tehnica va verifica si valida continutul acestuia .

Site-ul BuySale.ro are la baza un motor de cautare complex , dar totodata foarte usor de folosit si are ca scop ajutarea utilizatorilor de a-si satisface cerintele intr-un timp cat mai scurt . Puteti sorta anunturile site-ului nostru dupa Domenii, echipa tehnica incercand sa acumuleze in acest sector o gama cat mai ampla de bunuri si servicii .Cautarea dupa Judet puteti selectea anunturile dupa zona in care utilizatorul doreste sa caute bunul/serviciul .

Fiecare anunt al site-ului este reprezentat de catre un ID , este ideala folosirea acestui motor de cautare pentru acei utilizatori care doresc sa revizualizeze si au notat in prealabil id-ul acestui anunt

Cuvantul cheie reprezinta cel mai important motor de cautare al site-ului , practic cu ajutorul acestuia utilizatorul poate sorta anunturile dupa bunul sau serviciul de care acesta este direct interesat . Este foarte important de stiut ca acest motor scaneaza atat cuvintele din titlul anuntului cat si cele din continutul textului .

Butonul Cauta sau tasta Enter este folosit doar in cazul in care se doreste cautare dupa ID sau Cuvinte cheie sau de a sorta anunturile dupa categoriile : Vand / Cumpar ; Ofer inchiriere / Caut inchiriere ; Ofer servicii / Caut servicii , Pentru vizualizarea unui anunt este necesar doar un simplu click pe chenarul din care acesta face parte , iar revenirea la starea initiala se face folosindu-se butonul Inapoi la Cautare ,sau butonul Anunturi pentru resetarea cautarii

Autorul unui anunt ,din cadrul site-ului BuySale.ro , beneficeaza de mai multe facilitati cum ar fi : Modifica pret ; Sterge anunt ; Reseteaza parola . Acestea sunt protejate fata de restul utilizatorilor , accesul la aceste optiuni se face doar pe baza de parola .

Utilizatorii care vizualizeaza un anunt au posibilitatea , in cazul in care nu exista contactul telefonic , de a comunica cu autorul anuntului prin intermediul mail-ului folosind butonul Trimite mail .

Fiecare dintre anunturile site-ului la care sa modificat pretul are atasata o sageata de culoarea verde respective rosie , ce are rol de a arata ieftinirea ( sageata de culoare verde ) sau scumpirea (sageata de culoare rosie) produsului/serviciului . Aceasta optiune o putem regasi si in interiorul anuntului .

 Trimite Mesaj
 
Cod Email
Schimba codul